Determinarea umidităţii

Determinarea umidităţii (apei şi substanţelor volatile)

Produse:

  • Carne si produse din carne
  • Carne şi preparate din carne
  • Paine si produse de panificatie
  • Pâine, produse de panificaţie şi patiserie
  • Făină de grâu, grâu boabe
  • Cereale şi produse cerealiere
  • Seminţe agricole
  • Seminte oleaginoase
  • Lapte şi produse lactate
  • Concentrate alimentare
  • Grăsimi şi uleiuri de origine animală şi vegetale
  • Porumb
  • Sucuri de fructe şi legume
  • Miere de albine

Referinte:

  • SO 1442:2010
  • SR ISO 712/2010
  • SR 91/2007
  • SR 877-1:2002
  • SR 90:2007
  • SR ISO 711 : 1999
  • SR ISO 712 : 2010
  • SR EN ISO 665/2003
  • SR EN ISO 5534/2004
  • SR EN ISO 3727-1,2/02 şi 3/2003
  • SR 8613/1-2009
  • SR EN ISO 662-2002
  • SR EN ISO 6540: 2010
  • SR EN 12145/2003
  • SR 784-3:2009 şi
  • SR 784-3:2009/C91:2012
  • PS-CST-08