Determinarea umidităţii (apei şi substanţelor volatile)
Produse:
- Carne si produse din carne
- Carne şi preparate din carne
- Paine si produse de panificatie
- Pâine, produse de panificaţie şi patiserie
- Făină de grâu, grâu boabe
- Cereale şi produse cerealiere
- Seminţe agricole
- Seminte oleaginoase
- Lapte şi produse lactate
- Concentrate alimentare
- Grăsimi şi uleiuri de origine animală şi vegetale
- Porumb
- Sucuri de fructe şi legume
- Miere de albine
Referinte:
- SO 1442:2010
- SR ISO 712/2010
- SR 91/2007
- SR 877-1:2002
- SR 90:2007
- SR ISO 711 : 1999
- SR ISO 712 : 2010
- SR EN ISO 665/2003
- SR EN ISO 5534/2004
- SR EN ISO 3727-1,2/02 şi 3/2003
- SR 8613/1-2009
- SR EN ISO 662-2002
- SR EN ISO 6540: 2010
- SR EN 12145/2003
- SR 784-3:2009 şi
- SR 784-3:2009/C91:2012
- PS-CST-08