Determinarea acidităţii

Determinarea acidităţii

Produse:

  • Făină de grâu şi produse măcinate
  • Pâine, produse de panificaţie şi patiserie
  • Produse de legume şi fructe
  • Sucuri de fructe şi de legume
  • Băuturi răcoritoare
  • Vin si produse pe baza de vin
  • Alcool si băuturi alcoolice
  • Uleiuri de origine animală şi vegetale
  • Produse din grasime din lapte si unt
  • Lapte praf
  • Seminţe agricole
  • Seminte oleagenoase
  • Hrană pentru animale
  • Peşte şi produse de peşte
  • Oţet

Referinte:

  • SR 877:2002
  • SR 90; 2007
  • SR ISO 7305:2002
  • SR 91 : 2007
  • SR ISO 750:2008
  • SR EN 12147:1999
  • SR EN 12147/C1:2000
  • SR 2567/1-1996
  • SR 6182/1,2-2008
  • Reg. CE nr. 2870/2000
  • SR 184-5:1997,
  • SR 184-5:1997/C91:2012
  • Reg. CE2676/1990
  • SR EN ISO 660:2009
  • SR ISO 1740:2008
  • SR ISO 6092:2008
  • STAS 6283/3-76
  • SR ISO 729:2002
  • Reg. CE 152/2009
  • STAS 65101974
  • SR 157/2008
  • PS-CST- 03