Determinarea acidităţii
Produse:
- Făină de grâu şi produse măcinate
- Pâine, produse de panificaţie şi patiserie
- Produse de legume şi fructe
- Sucuri de fructe şi de legume
- Băuturi răcoritoare
- Vin si produse pe baza de vin
- Alcool si băuturi alcoolice
- Uleiuri de origine animală şi vegetale
- Produse din grasime din lapte si unt
- Lapte praf
- Seminţe agricole
- Seminte oleagenoase
- Hrană pentru animale
- Peşte şi produse de peşte
- Oţet
Referinte:
- SR 877:2002
- SR 90; 2007
- SR ISO 7305:2002
- SR 91 : 2007
- SR ISO 750:2008
- SR EN 12147:1999
- SR EN 12147/C1:2000
- SR 2567/1-1996
- SR 6182/1,2-2008
- Reg. CE nr. 2870/2000
- SR 184-5:1997,
- SR 184-5:1997/C91:2012
- Reg. CE2676/1990
- SR EN ISO 660:2009
- SR ISO 1740:2008
- SR ISO 6092:2008
- STAS 6283/3-76
- SR ISO 729:2002
- Reg. CE 152/2009
- STAS 65101974
- SR 157/2008
- PS-CST- 03